Koç

Koç burcu yorum arşivi

03 May 2024 Koç burcu yorumu

Bugün sabahın ilk saatlerinden itibaren canlı ve hareketli olacaksınız ve bu enerjiniz gün boyu sürecek. Rutin işlerinizi tamamlar tamamlamaz, arkadaşlarınızla bir araya gelecek, oturup kendi aranızda küçük çapta dedikodular yapacaksınız. Uzaktaki bir yakınınızın sağlığındaki olumlu gelişmeler sizi sevindirecek. Tecrübesine güvendiğiniz bir büyüğünüzün de sevdiğiniz hakkındaki olumlu düşünceleri sizi memnun edecek.

Aşk:

Bugün sevdiğiniz kişinin ailesine karşı takındığınız olumsuz tavırlar nedeniyle sevdiğinizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Hatanızı telafi etmeye zaman bulamadan da kısa bir seyahate çıkmanız olası.

İş:

İş hayatınızda zorunlu iş toplantılarının yorgunluğunu taşıyacaksınız. Sizden küçük bir aile bireyi ile ilgili iş görüşmeleri yapacaksınız.

Para:

Bir emlaka yatırım yapma konusunda hala tereddütlüsünüz. Bugün uzaktaki arkadaşınızdan maddi konularla ilgili güzel haberler alabileceğiniz gibi, elinize her an bir miktar para ulaşabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizdeki hayranlara kanıp, geçici aşklar peşinde koşarak elinizdeki gerçek mutluluğu kaçırmayın. Ağır yiyeceklerden uzak durun.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Duygusal yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda hızlı gelişmelere açık birkaç günlük süreçtesiniz. Bu alanlarda ortaya çıkabilecek gerçekler ya da elinize geçecek haberler bazı konularda attığınız adımları veya verdiğiniz sözleri gözden geçirmenizi gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında güne ait zorlu gezegen konumları yok, hatta oldukça sosyal, keyifli sohbetlere veya sanatsal konulara zaman ayırmaya müsait bir gündeyiz. Ancak, Pazartesi günü meydana gelecek dolunay, şimdiden ortamı bir şekilde gerecektir. Gizli kapaklı işler, ortaya çıkan haberler veya gerçekler, zorlayan ilişkiler, baskıcı kişi, grup ya da ülkeler gündeme gelebilir. Ülke olarak ekonomi, toprak, tarım, güvenlik, iş birlikleri başlıklarında ve bu başlıklarla bağlantılı konularda zorlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Yardımlaşma konularında veya destekçi yapımızla göz doldurabiliriz. Önümüzdeki birkaç gün, ufak tefek konuları abartmak yerine gerçek sorunlara yoğunlaşmamız ya da uzlaşmacı olmanın daha faydalı olacağı konular ortaya çıktıysa uzlaşmacı olmamız gerekebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortaklaşa konular içinde olmak size çok şey kazandırabilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşinizle yaptığınız ortak bir plan sizin dışınızda bir nedenle bugün hızlıca değişmek zorunda kalabilir. Sebebi karşıdan kaynaklandı diye boşuna inatlaşmaya kalkmayın. Aynı şekilde bir anlayış size de bir gün gerekebilir.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır