Koç

Koç burcu yorum arşivi

09 May 2024 Koç burcu yorumu

Bugün dikkatinizi kariyerinize ve toplum içindeki statünüze yönelttiniz. Partneriniz de bu konuda kendine büyük sorumlulukların düştüğünün farkında ve size yardımcı olmak için elinden geleni yapacak. Bu yüzden kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Özgüveninizi yeniden kazanmanız için size böyle bir amaç gerekiyordu. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızda her şey yolunda ve istediğiniz gibi. Arada sırada ufak sorunlar yaşasanız da sevgilinizle mesafeli ama samimi bir ilişkiniz var. Bugün cinsel isteklerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz.

İş:

Meslek yaşamınızda kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İşe yatkınlığınız ve enerjiniz ile zaten başarılı bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Biraz da özel hayatınızla ilgilenerek daha dengeli yaşamaya çalışmalısınız.

Para:

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Ailenizle büyüklerinizle artık sık sık görüşemiyorsunuz. Onları özlediniz onlarda sizi. Arayıp sormanızda fayda var. Yoksa size kırılabilirler.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor. Zira, sizin için önemli plan, iş, proje, sağlık veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ilerleme sağlamanız bu garip durumlardan uzak kalmanıza bağlı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonu olmasına karşın zaman alan uğraşlar olabilir. Bugün bazı sorumluluklar ve ciddiyet içeren meşguliyetler mümkün.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Ay tepe evinizde ilerlerken, kendinizi aşma konusunda size gereken avantajları sağlıyor. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak sizin olumlu yönünüz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır