2021 Yılı Burç Yorumları

2021 Yılı Burç Yorumları

Sağlık, aşk ve maddiyat gibi birçok gelişmenin yaşanacağı 2021 burç yorumları belirlendi. Koç, İkizler, Boğa, Aslan, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının 2021 yorumlarını bu yazıda bulabilirsiniz.

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU

Koç burcu 2021 yılında, dönüştürücü etkenlere karşı hazırlıklı olmalıdır. Genel olarak sabrınızın ve esnekliğinizin test edileceği bir yıldasınız. Kazanılan deneyimler sonrasında daha bilge bir kişiliğe sahip olacaksınız. İş ve normal yaşamlarında baskılarla karşılaşılabilir.2021 başlarında gerileme yaşanabilir. Hayatınızın gözden geçirilmesi için kendinizi bir miktar soyutlayabilirsiniz. Bahar aylarında, her olayı yoğun bir şekilde tecrübe edecek ve deneyim sahibi olacaksınız. Duyarlı davranışlar söz konusu olabilir. Yaz aylarında seyahat planları yapılabilir. Yeni aşkların başlangıçları görülebilir. Dikkatli davranılmalı acele kararlar verilmemelidir. Yılın geri kalanında ise, yoğun bir çalışma temposu ile karşılaşacaksınız. Sabırlı olması önerilmektedir. Bir süreliğine gerçeklikten kaçınma ihtiyacı duyabilirsiniz. Şüpheler meydana gelebilir. Kaygı duymaktan kaçınmalısınız. Yüzleşme korkuları yaşanabilir ve gerilemeler yaşanabilir.

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU

Boğa burcu 2021 yılında. Duygusal bir yoğunluk yaşayacaktır. Yılın başlarında zihinsel gücü çok iyi durumda olacak. Yakın zaman içerisinde hayali kurulan işler için etkili planlamalar yapılabilir. Ancak sabırlı olunması önerilir. İhmalkarlık yaşamamaya dikkat edilmelidir. Havaların ısınması ile birlikte, ilişkilere verilen önem de artacaktır. Aşk hayatında yoğun bir döneme girilecektir. Evlilik planları varsa tam zamanı olmaktadır. Boğa burcu yaz aylarında çok keyif alacağı aktiviteler yapacaktır. Sakin bir çalışma hayatı geçirecek ve inatçılık gözlenebilecektir. Yılın geri kalanında kişisel gelişime önem verilmesi tavsiye edilmektedir. Stres ve sağlık sıkıntıları yaşanabilir ancak tüm yıl boyunca sağlıklı kalacaksınız. Hafta içerisinde düzenli bir spor programı yapmayı ve dengeli beslenmeyi ihmal etmeyin.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU

İkizler Burcu 2021 yılında, pek çok fırsatla karşılaşacaktır. Bu durumlar değerlendirilecek ve olumlu sonuçlar doğuracaktır. Yıl içerisinde dikkat dağınıklığı sorunları gözlemlenebilir. Sıklıkla işler sekteye uğrayabilir. Kariyerde başarı gelmeyebilir dikkatli olunması gerekir.2021 yılının başlarında arkadaşlık ilişkilerine önem verilecek. Aynı zamanda aşk konusunu düşünmek için son derece uygun bir zamandır. Flört etmekten hoşlanıyorsanız, bu özelliğinizi tekrar gözden geçirmeniz önerilir. Eğer uzun süreli bir ilişki içindeyseniz evlilik planları için tam zamanı olmaktadır. Bahar aylarında mutlu olunacak pek çok gelişme yaşanacak. Yurt dışı planları yapılabilir. Yaz aylarında meslek hayatı olumlu bir şekilde etkilenecek ve maddi getiriler olacaktır. Ancak işlerde acele edilmemesi tavsiye edilir. Yılın geri kalanında ise rahatlama söz konusudur.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu 2021 yılında hassas bir döneme giriyor. Yılın ilk aylarında oldukça olumsuz dönemlerden geçebilirsiniz. Depresyona girebilirsiniz. Eğlenmeye ve kafanızı meşgul tutmaya özen gösterin. Bahar ayları geldiğinde bu olumsuz durumlardan kurtulacak ve kendinizi toparlayacaksınız. Yaz aylarında ise dostlarınızla çok sık vakit geçirecek ve eğleneceksiniz. Yeni aşk dönemi sizin için yaz ayında başlıyor. İnsanların dikkatini çekmeye başlayacaksınız. Yılın son aylarında ise, iş hayatınızda hiç beklemediğiniz yükselmeler yaşayabilir ve ciddi maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

Aslan burcu 2021 yılında, iş hayatına odaklanacak. Yılın ilk aylarında büyük sıkıntılar baş gösterebilir. Yardım istemekten çekinmeyin. Bahar ayları geldiğinde iş teklifleri ve seyahat planlamaları yoğunluk kazanacak. Yaz aylarında maddi ve psikolojik sıkıntılar meydana gelebilir. Panik yamadan sakin kararlar verilmesi önerilir. Yılın son zamanlarında ise, ilişkileriniz olumlu yönde ilerleyecektir. Uzun süreli ilişkilerin temeli atılabilir. Spor aktivitelerinde bulunmanız önerilmektedir.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Başak burcu 2021 yılında yalnızlıkla boğuşabilir. Yılın ilk aylarında, kendinizi herkesten ve her şeyden izole edebilirsiniz. Etrafınızda güvenecek kimse olmadığı düşüncesi kafanızda dolaşabilir. Bahar aylarının gelmesiyle ilişkileriniz iyiye gidecek ve tekrar sosyal olacaksınız. Yalnızlığın getirdiği tecrübe ile arkadaşlarınıza minnet duyacaksınız. Yaz aylarında zihinsel ve fiziksel sağlığınız tavan yapacaktır. Çok enerjik ve durdurulamaz hissedebilirsiniz. Yılın son dönemlerinde ise, iş hayatınıza ve maddiyata yöneleceksiniz. Maaşınıza zam alabilir ve iş verenlerin dikkatini çekebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU

Terazi burcu 2021 yılında, duygusal bir döneme girmektedir. Yılın ilk aylarında olumsuz sonuçlanan deneyimler yaşayabilirsiniz. Başarısız olma ve reddedilme durumları yaşanabilir. Bahar aylarının gelmesi ile birlikte aldığınız sonuçlar olumlu olmaya başlayacaktır. Aşk hakkında yapılan planların hayata geçirilmesi gereken vakit tam da bu zamandır. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, iş teklifleri ve maddi kazançlarda gelecektir. Yatırım yapılmak isteniyorsa bu dönemde planlamalar ve uygulamalar yapılmalıdır. Yılın son dönemlerinde ise, gerçek hayat sizin için önemli gözükmeyecek. Mantık dışı bulunan uygulamalara yöneleceksiniz. Hayal gücünüzü çok zorlamadan eğlenmeniz önerilmektedir.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

Akrep burcu 2021 yılında çok fazla inişli ve çıkışlı bir hayat yaşayacaktır. Yılın ilk aylarında yaşamış olduğunuz tüm ilişkilerde kendini hiç rahat hissetmeyebilir. Büyük değişimler yaşanmasının yanı sıra olumsuz sonuçlarda sizleri beklemektedir. Ancak bahar ayları geldiğinde, bu olumsuz durumlar iyiye doğru gitmeye başlayacaktır. Yaşanan sıkıntılar ortadan kalkacak ve zihniniz eski kuvvetine kavuşacak. Yaz aylarında aşk ilişkisi kurmak için atılımlar yapabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Romantik tatil planları yapılabilir. Yılın son dönemlerinde ise çok mutlu bir hayat yaşanacaktır. Özellikle bu dönemde ilginç kişilikli bir insanla tanışacak ve sizi çok heyecanlandıracak

YAY BURCU

YAY BURCU

Yay burcu 2021 yılında, aşk hayatında çok farklı ruh halleri yaşayacaktır. Yılın ilk aylarında mantıktan çok kalbe yönelimler görülebilir. Pek çok anıyı ve ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bahar aylarında değişen ruh halinden kurtulacak ve tekrar enerjik ve özgür yapınıza kavuşacaksınız. Aile ve arkadaş ilişkileriniz bu dönemde gelişmeye başlayacak ve çeşitli gezi planları yapılacaktır. Yaz aylarında, özellikle iş konusunda sorunlar yaşanabilir. Mevki tekrar gözden geçirilip yeni iş arayışları başlayabilir. Yılın son dönemleri ise, yurt dışına çıkma planlarının gerçekleşeceği dönemdir. İş hayatı ile ilgili kafanız süreli meşgul olabilir. Ancak ailenizi ve arkadaşlarınızı ihmal etmemeniz önerilmektedir.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu 2021 yılında, kariyerlerinde son derece başarılı olacak ve ciddi atılımlar yapacaktır. Yılın ilk aylarında maddiyata odaklanıldığı için yalnızlık hissi duyabilirler. Reddedilme ve başarısızlık kokusu duyulabilir ve atılım yapmaktan çekinme durumu söz konusu olabilir. Ancak bahar aylarının gelişi ile birlikte, tüm korkulardan arınacak ve iş performansınız tavan yapacaktır. Bu dönem içerisinde aile ilişkileri konusunda dikkatli olunması önerilmektedir. Aile içinde çatışmalar gelebilir ve sizi olumsuz etkileyebilir. Yaz aylarında ise, zam ya da ikramiye alınabilir. Bu dönem, evinizde çeşitli iyileştirmeler yapmayı düşünebilirsiniz. Aşk konusunda ise, ciddi yakınlaşmalar meydana gelecektir. Yılın son dönemlerinde ise, iletişim ön plana çıkacaktır. Her türlü ilişkileriniz bir üst seviyeye çıkacaktır.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Kova burcu 2021 yılında, kendisinden daha çok başka insanların problemlerine odaklanacaktır. Yılın ilk aylarında, hiç beklenilmediği kadar özenli davranışlar gözlemlenebilir. Ne kadar iyi niyetli olursanız olun, yapacağınız müdahaleler sonrası ilişkileriniz olumsuz etkilenebilir. Bu nedenle kimseye karışmadan sadece kendi arkadaşlık ve aşk ilişkilerinize odaklanmanız önerilmektedir. Bahar aylarında iletişim yeteneğiniz ön plana çıkacaktır. Takım çalışmaları yapabilir ve başarılı olabilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bazı sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Yaz aylarında olumlu olaylar yaşayacaksınız. Planlanmamış ani tatillerle şaşırabilir ve mutlu olabilirsiniz. Yılın son zamanlarında romantiklik duygusu ağır basacaktır. Çok fazla maddi harcamalar yapılmamasına dikkat edilmelidir.

BALIK BURCU

BALIK BURCU

Balık burcu 2021 yılında, zayıflıkları üstüne düşecek ve onları güçlendirecektir. Yılın ilk aylarında, son derece yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu durum hem iş hem de ev hayatında olumlu sonuçlar doğuracaktır. Romantik ilişkiler yaşanabilir. Bahar aylarında, hayal dünyasından uzaklaşıp gerçeğe döneceksiniz. Maddi sıkıntılar bu dönemde yaşanabilir. Yaz aylarında kötü bir etki altında olma durumu söz konusudur. Aşırı hassas bir dönemden geçecek ve çok kırılgan olacaksınız. Yılın son aylarında ise iş fırsatları karşınıza çıkacaktır. Ciddi ilişki başlangıçları görülebilir.