Koç

Koç burcu yorum arşivi

21 April 2024 Koç burcu yorumu

Hezeyanlı yapınız size sıkıntı verecek. Artık çevrenize güvenmeniz, sizi sevenlerle kucaklaşmanız gerekiyor. Çevrenizdeki habis bir insan sizi etkilemeye çalışabilir, sizi kıskanıp yanlış yönlendirmeye çalışabilir. Bütün bunlara aldırmamalısınız. Romantik günler sizi bekliyor.

Aşk:

Sevgilinizle aranızdaki sorunları halletmeyi başardınız. Artık eskisi gibi seviyeli ve güzel bir ilişkiniz var. Bugün onunla hoş zamanlar geçireceksiniz. Tartıştığınız, anlaşamadığınız konular hakkında konuşacaksınız ve bir orta yol bulacaksınız.

İş:

Siz yaratıcılık isteyen işlerde başarılısınız. Bugün, sizin yaratıcılığınıza yönelik alanlarda kısıtlamalara maruz kalacağınız bir gün olacak. Bu yüzden iş yerinizde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz.

Para:

Parasal olarak şanssız bir döneme girdiniz. Sürekli masraf yapmanızı gerektirecek olaylarla karşılaşıyorsunuz. Bugün de beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sağlığınızla ilgili olarak, ufak tefek gördüğünüz problemleriniz başınızı ağrıtabilir. En kısa zamanda bir doktora görünmeli ve bu sorunları ortadan kaldırmaya bakmalısınız.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Maddi konular, iş hayatınız ve iş birlikleri yakın gelecekte ön plana çıkacak başlıklar arasında olabilir. Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür?ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars?ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan ? 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde eski tecrübelerinize bir göz atın. Samimiyetlerin derecesini ayarlamak adına bugün bir imkan sunulabilir size. Değerleriniz size doğru yolu bulma ve iletişiminizi yönetme şansı verecek.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır