Koç

Koç burcu yorum arşivi

28 April 2024 Koç burcu yorumu

Ay ın uyumlu açısı, enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ortamlara ilgi duyabilir, bu amaçla uzun bir seyahat planlayabilirsiniz. Özellikle seyahatler, iletişim ve inançlarınız gibi konularında aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemekte güçlük çekebilirsiniz.

Aşk:

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli arzuya sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilir, ve bu konuda partnerinizi etkileyebilirsiniz.

İş:

Bugün iş yerinizde kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortak çalışmalardan ve yatırımlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve iş çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz.

Para:

Parasal konular ön plana gelmekte. Son günlerde başlattığınız yenilikleri daha somut hale getirebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirme zamanı.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle şu günlerde sağlıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir. Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir. Dolayısıyla, araştırmacı olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Boğadaki Mars ve Merkür?le olumsuz açıları gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar fikir çatışmalarına, içsel huzursuzluklara veya aceleciliğe bağlı hatalara(sütlü çay denerseniz şaşmayın!), sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir. Ancak, çalışanlar öğle tatilinden döndüğünde(en geç 15.00 gibi) kendilerini daha rahat koşullar bekliyor olacaktır. Akşam saatlerinde ise, boşlukta olan ay kararsızlıkları, konsantrasyon eksikliklerini ve belirsizlikleri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim ilişkilere ve yaratıcı alanlardaki çalışmalara ufak tefek sürprizler veya hoşluklar ekleyebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ilgilendiğiniz işlerde yeni temeller atabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi gergin hissedeceğiniz durumlar yaşanabilir. Zevk aldığınız şeylere zaman ayırmak size iyi gelecektir. Hobileriniz için para harcayabilirsiniz. Aşk gündeminizde büyük yer tutabilir. Bugün kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Riske atılacağınız konularda dikkatli olmalısınız.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz.... devamı...

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Öğleden önceki girişimlerinizde hem konuşma hem de hareketleriniz ile şeytan tüyü varmış misali insanları kendinize doğru çekme eğilimi göstereceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise rüzgar ters yönden esmeye başlayacak.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır