Koç

Koç burcu yorum arşivi

04 May 2024 Koç burcu yorumu

Bugün duygularınız çok inişli çıkışlı olacak. Normalde tepki göstermediğiniz durumlara tepkiler vereceksiniz. Zaman zaman kendinizi sinirli ve sıkıntılı zaman zaman ise neşeli ve rahat hissedeceksiniz. Yakın dostlarınızla konuşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla buluşmak, onlarla zaman geçirmek için organizasyonlar yapabilirsiniz.

Aşk:

Sevgilinizle aranızda her şey çok güzel gidiyor. Onu seviyorsunuz. Zamanınızın çoğunu onunla geçiriyorsunuz. Ailenizin de bu ilişkiyi kabullenmesi ve onaylaması sizi çok mutlu ediyor. Fakat sevgilinizin ailesi bu ilişki konusunda kararsız. Zaman zaman ilişkinizle ilgili istemediğiniz diyaloglar geçiyor.

İş:

İş yaşamınızın başında aldığınız bir karar sizin bütün hayatınızı yönlendirebilir. Katı tavırların içine girmeniz sizi hep zorlayabilir. İş konusunda daha esnek davranmak isiz rahatlatacaktır. Sosyal aktiviteleri hiç bir zaman boşlamayın, sosyal yönünüzü kıskananları da dikkate almayın.

Para:

Maddi konularda çok tutumlu değilsiniz. Özellikle evinizle ilgili çok masraf yapıyorsunuz. Bu masraflar dekorasyonla ilgili olabileceği gibi gelen giden misafirler için yaptığınız masraflar da olabiliyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün duygularınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Düşünmeden, iyi tahlil etmeden karşılaşacağınız olaylara tepkiler vermemelisiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eğer olayların istediğiniz gibi gerçekleşmesini istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız. Harekete geçmeniz gereken zamanda oturduğunuz yerden olayların olmasını beklemeniz yanlış. Eksik yerleri tamamlamalısınız. Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dolunay zamanları sonlanma ve sonuçlanma enerjileri içerir. Dolunayın Akrep?te olması nedeniyle 5 gün boyunca(aslında beş gün önce başladı), halı altına itilen veya görmezden gelinen konularla uğraşılması gerekebilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın ülkemize ve burçlara etkilerini Cumartesi ve Pazar günleri daha detaylı şekilde ele almıştım. İnternet sayfamız hurriyetsosyalden ismiyle takibini yapabilirsiniz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Korku ve endişe duyduğunuz olaylarla ilgili istismar edildiğinizi düşünebilirsiniz. Finansal konularınızın üzerinde düşünüp yeni arayışlara girebilirsiniz. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Yenilenme içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde beklentileriniz yüksek olabilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün özellikle maddi konularda gerginleştiren etkiler söz konusu. Daha fazlasına ihtiyaç duymanıza rağmen gereken kadar destek gelmeyebilir. Ancak bunun yanında borç isteyen kişilere karşı sınırlar koymakta zorlanabilirsiniz.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır