Koç

Koç burcu yorum arşivi

17 April 2024 Koç burcu yorumu

Bugünü dikkatinizi toplamaya çalışarak geçirebilirsiniz. Geçmişle ilgili bir konu çok zamanınızı alabilir. Bu nedenle nostaljik ortamlardan kaçınmalı, geriye değil, ileri bakmalısınız. Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Ama insanlara yaklaşım tarzınız çok önemli.

Aşk:

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. Aslında çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz.

İş:

Bugün iş yaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Sevimli, canayakın tabiatınız iş yerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Para:

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir. Dolaysıyla, sakinliği korumakta, esnek olmakta ve diplomatik davranmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veya iş birliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel donanımızı kullanacağınız işlere yönlenmek sizin için daha iyi olabilir. Gün içindeki ufak tefek işlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler günü daha rahat geçirmenize neden olabilir. Hayatınızda gizli kalmış olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Olumsuz duygulardan kurtulmanın tam zamanı. Bugün kendinizle ilgili düşüncelerinizi gözden geçirmeden önce, ertelediğiniz işleri bitirmeli ve zamanla yarışmaktan vazgeçmek yerine, savaşmalısınız. Özellikle duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Yapıcı davranmalı ve hiç bir şeye aldırmamalısınız. Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün hafızanızda çok gerilere attığınız bazı eski anılar tazelenecek. İçinize attığınız şeyler gündemden temelli düşmek için dile gelsin. Kırgınlıkların telafisi mümkün olacak. Yapılanı unutmadıysanız üzerinizden atma zamanı.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır